Poached egg dan tomato atas roti bakar (195 lemak).

1 poached egg, 1 dihiris salute gandum bersama-sama dengan 1 sudu teh spread rendah lemak dan juga tomato panggang. Losyen keju dan tomato bagel (250 lemak). 1 Makan Kenari panggang wholegrain bagel dengan keju halus 2 camca besar dengan kurang lemak, serta 1 tomato.

Cincang gandum atau jagung dan pisang (255 lemak). 2 Shredded gandum atau bijirin dengan susu tepung tanpa lemak dan 1 buah-buahan yang kecil. Branflakes serta juga buah-buahan (255 lemak) branflakes 4 sudu besar, 1 kecil dan buah-buahan, raisins 1 sudu besar susu tepung skim.

Fruity muesli (260 lemak).

3 camca besar gula tanpa muesli, 3 dikeringkan oren, Strawberi, serta tenusu rendah lemak. Milkshake dan buah-buahan salad (260 lemak). Milkshake buah-buahan yang dibuat dengan adunan 150 ml rendah lemak daripada susu dengan banana yogurt tanpa lemak 1 periuk. dan 1 pisang yang kecil. Plus mangkuk salad buah-buahan.Fruity muesli (260 lemak).

Telur tergesa-gesa pada salute (280 lemak). 1 dihiris gandum roti bakar dengan spread rendah lemak 1 sudu teh, 2 hancur telur dan panggang tomato. Penghormatan dan mentega kacang (285 kalori) salute 2 keping gandum dengan 1 sudu besar mentega kacang dan 1 gelas jus oren.

Salad bersama-sama dengan yogurt semulajadi serta oatmeals (345 kalori). 1 bunga periuk yogurt asli rendah lemak salad berasal, dan juga 3 camca besar oat. Kacang, cendawan, dan tomato di salute (380 lemak). 1 boleh agak bijirin yang dimasak, 1 tomato bakar, panggang cendawan dan gandum salute 2 keping bersama-sama dengan 1 sudu teh spread rendah lemak. Makan tengahari times.

Jaket putih kentang malay-style.com dengan rumah keju (295 lemak).

keledek putih 1 jaket dengan 6 sudu makan keju dan sayur-sayuran campuran dan pakaian tanpa lemak. Humus, crudités dan pitta (300 kalori). 1 wholemeal pitta, 1/2 kecil mandian lemak humus dan malay-style crudités sayur-sayuran.

Sayur-sayuran campuran fruity tropika (330 lemak). Ditambah dengan 6 sudu rendah lemak rumah keju, aprikot kering malay-style.com Andainya 1 sudu besar 2 potong kecil salad, raisins, 1 dihiris Apple, 1 hirisan Nanas segar dan dikerat dua pain crushed.

Telur, mayo dan sos tomato sandwich (340 lemak) potongan breadstuff gandum 2 dipenuhi dengan 1 telur malay-style rebus keras, 1 tomato dan 2 sudu teh lemak mayo. Plus produk yogurt buah-buahan tanpa lemak 1 kontena.

Itali dibuang salad (345 kalori).

Pusingan besar salad dibuang yang dibuat dengan keju mozarela lemak dikurangkan dari 1/2 kecil, tomato 2 dan juga 1/2 kecil alpukat dengan salad daun, Basil dan juga melemparkan balsamic cuka. Selain daripada sebuah breadstuff bangsal bahagian 5 cm.

Sup lentil dan Oatmeal Cookies (355 lemak) sup lentil segar 1/2 kadbod, serta 2 Oatmeal Cookies ditambah dengan keju lembut rendah lemak 2 sudu besar dan sos tomato. Plus 1 oren.

Balut Salad klasik (365 kalori). 1 besar tortilla perlindungan dimuatkan dengan didadu salad, tomato ceri dan timun, feta cheese, bersarapan pagi dan Hirisan 50 g runtuh 5 1 sudu besar tzatziki.

Kacang serta juga keju atas penghormatan (370 lemak).

roti gandum Bakar hirisan 2 bersama-sama dengan 1 boleh kecil yang mudah goreng bijirin serta 1 sudu besar lobak Cheddar lemak dikurangkan. Termasuk pengurangan canteloupe tembikai.Kacang serta juga keju atas penghormatan (370 lemak).

Keju, serta alpukat pada rye (385 lemak). 2 hirisan rye roti ditambah dengan 6 sudu besar rumah keju dan juga 1/2 kecil alpukat. Ditambah 1 mangkuk salad.

Dicampur dengan Salad kacang (435 lemak). 3 sudu besar kacang cannelini buah pinggang setiap kemerahan dengan sayur-sayuran dan kacang, ayam daun bawang, tomato ceri, gelap-jeruk lada, serta pakaian tanpa lemak. Dengan kombinasi 1 wholemeal pitta dan daun-daun.

Makan malam. Cendawan berkrim spageti (285 lemak). 1 TUMIS bawang kecil, bawang putih dan 1 pek kecil bertukar cendawan dalam semburan minyak sehingga keperangan. Tambahkan 150 ml menghantar sayur-sayuran serta 50 ml sepenuhnya Cucian gewurztraminer. Melahirkan sehingga cecair sebenarnya telah dikurangkan sebanyak lima puluh peratus. Campur 2 camca besar rendah lemak keju lembut dengan herba semulajadi serta 150 g dimasak tagliatelle. Campuran, haba dan datang dengan salad dan tanpa lemak juga memenuhi.

Veggie digoreng dengan beras (390 lemak). Digoreng diperbuat daripada minyak semburan, 1 pek kecil tumis sayur-sayuran dan produk-produk soya mengurangkan garam 1 sudu besar yang berpakaian. Hidangkan bersama 8 sudu nasi matang. Plus 1 hirisan tembikai yang lazat.