Know-how tinggi-Protein dan juga rendah karbohidrat

Kardiologi Robert C. Atkins mula kegilaan karbohidrat yang rendah pada tahun 1970. Atkins Diet tertumpu karbohidrat sementara menekankan protein dan juga lemak berlebihan. Corak pengikut melalui tempoh-tempoh dalam mana mereka mengambil antara 20 dan juga 100 gram karbohidrat sehari. Prinsip ubat menggalakkan bahawa pakar-pakar kami makan 225 untuk 325 gram dari karbohidrat setiap hari.

Regimen Selatan pantai Diet merupakan satu lebih pilihan karbohidrat yang rendah berat pelan, kardiologi yang Arthur Agatston yang dibangunkan pada tahun 2003. Dalam pelan ini, pelaku diet sepatutnya untuk mendapatkan kira-kira satu pertiga daripada mereka lemak harian daripada karbohidrat.

Oleh sebab itu starched sayur-sayuran dan buah-buahan banyak yang tinggi karbohidrat.

Diet rendah-karbohidrat sembuh biasanya shun mereka bersama-sama dengan breadstuff, bijirin, kacang, kentang, serta beras. Gula-gula adalah terhad di samping itu secara drastik. Menu biasa yang boleh terdiri daripada SJ keju yang disediakan dalam mentega, Balut dengan delicatessens ayam, keju dan salad berbalut dalam sawi, atau salad bayam hijau besar yang dilindungi bersama-sama dengan ayam atau steak, keju kambing, cendawan, serta lemak penuh salad Pakaian.Oleh sebab itu starched sayur-sayuran dan buah-buahan banyak yang tinggi karbohidrat.

Bagaimana anda boleh jatuh berat yang makan daging dan telur? Idea di sebalik sembuh diet rendah-karbohidrat adalah penurunan karbohidrat mengakibatkan penurunan hormon insulin ijazah, yang mengakibatkan sistem badan untuk menyingkirkan disimpan tisu lemak untuk tenaga elektrik. Banyak orang akan pasti slim down pelan diet rendah-karbohidrat.

Pada mulanya, ini adalah kerana kehilangan air.

Makanan tinggi protein dan karbohidrat yang rendah selalunya mempunyai kesan diuretik. Selain itu, memandangkan bahawa anda sebenarnya sedang memakan agak besar jumlah lemak dan protein anda akan pasti benar-benar berasa kenyang lebih lama. Seperti mana-mana jenis pelan diet yang membuang atau ketara menghadkan makanan seluruh pasukan, anda berkemungkinan besar akan menyerap jauh lebih sedikit kalori.

Yang mengatakan, yang mungkin sukar untuk hidup tanpa buah-buahan, bijirin atau gula-gula. Ramai orang mendapati mereka adalah tanpa bekalan elektrik, seperti juga sebagai latihan mereka dan juga kerap unsur-unsur pergi hasilnya.

Baseding atas klinik Mayo, bertukar keluar karbohidrat bersama-sama dengan sumber-sumber protein yang sihat yang sebenarnya lebih tinggi dalam hydrogenated lemak dan juga kolesterol boleh meningkatkan risiko masalah jantung dan juga borang-borang tertentu akibat kanser. Mengurungnya hasil kaya dengan serat serta keseluruhan-bijirin makanan boleh membawa kepada masalah usus dan juga pelbagai usus isu-isu lain.

Akhir sekali, disebabkan oleh fakta bahawa diet rendah-karbohidrat sembuh memaksa badan anda kepada keadaan di mana sistem badan anda sheds lemak berlebihan peribadi untuk bahan api (ketosis), anda punyai masa sukar untuk gejala-gejala seperti titik lemah, loya, dehidrasi, wooziness, serta kemarahan.

Amerika Syarikat jantung gabungan perancangan.

Perancangan untuk menurunkan berat badan sambil juga mengurangkan risiko serangan jantung serta strok? Pelan diet organisasi (AHA) sistem kardiovaskular Amerika adalah rendah-lemak perancangan itu sasaran paras kolesterol tinggi, tekanan darah tinggi, serta berat sistem badan. Pelan diet menggalakkan keseluruhan sihat menetap melalui kemas memakan serta bersenam. Garis Panduan tersebut terdiri daripada:

  1. hidangan 5 produk buah-buahan dan sayur-sayuran setiap hari
  2. enam bahagian daripada bijirin setiap hari
  3. dua bahagian-bahagian ikan seminggu, sebaik-baiknya lemak ikan termasuk salmon serta tuna
  4. barangan tenusu lemak, bijirin, kulitnya ayam, serta ayam tanpa lemak
  5. lemak dengan tidak lebih daripada 2 gram dari lemak terhidroksida setiap sudu besar, seperti cecair dan tab mandi marjerin dan canola, jagung, zaitun, serta minyak safflower
  6. 30 minit dari bersenam setiap hariAmerika Syarikat jantung gabungan perancangan.

Mengambil di-kurangnya kalori beberapa yang anda nikmati setiap hari. Sebaik-baiknya, cuba kurangkan pengambilan lemak secara keseluruhan melalui mengurangkan lemak yang anda mengambil atau bahkan dengan meningkatkan amaun yang anda tulis. Hadkan makanan tinggi kalori, rendah-pemakanan seperti adanya dan juga gula-gula, sebagai tambahan kepada makanan yang tinggi lemak terhidroksida, trans lemak badan, serta kolesterol.