Kerana kuantiti ini aktiviti mungkin seolah-olah menakutkan.

Nicklas amat mengesyorkan bahawa orang mula meningkatkan darjah mereka menjalankan dalam peringkat penurunan berat badan, untuk memastikan bahawa masa mereka sampai ke fasa penyelenggaraan rutin, mereka menanti dengan Ijazah yang lebih tinggi daripada tugas mesti mengekalkan berat penyelidik pada badan kebangsaan berat badan pengurusan komputer registry butir-butir bahawa, walaupun.

60 minit setiap hari adalah kelantangan biasa dari senaman untuk individu registry windows, beberapa orang mengambil bahagian dalam pelbagai Tolak tugasan dan juga masih mengekalkan berat badan mereka. Tetapi Thomas menggalakkan sekurang-kurangnya 200 minit seminggu (atau bahkan mengenai 40 min satu-satu masa, lima kali seminggu) untuk mengekalkan kehilangan lemak. [2016 mutlak terbaik Pedometers].

Satu sebab senaman adalah penting untuk mengekalkan.

Berat badan yang adalah benar-benar bahawa kajian mencadangkan ini boleh mengelakkan penurunan metabolisme yang mengiringi pembakaran lemak, jadi sistem badan membakar lebih kalori walaupun dalam keadaan santai daripada jika individu tidak berniat bersenam secara konsisten, kata Thomas. Apabila membuat usaha untuk mengurangkan jumlah pound tambahan, lebih tinggi daripada aktiviti badan begitu juga mencadangkan anda tidak memiliki menjadi seperti tegas tentang pelan diet anda kerana anda. Satu sebab senaman adalah penting untuk mengekalkan.

„Untuk counterbalance menjadi lebih bebas dengan diet anda, anda mestilah mempunyai penyusunan fizikal mempunyai halangan untuk berhenti berat badan,” Nicklas berkata. Tetapi ini tidak bermakna anda boleh mengambil apa sahaja yang anda suka–anda masih perlu berhati-hati bersama-sama dengan Rejimen diet anda supaya anda tidak makan lebih banyak kalori daripada yang anda menumpahkan. [Hebat hujah lemak: menjalankan pembakaran direbus untuk Formula mudah lemak?] Adakah makanan tertentu yang baik untuk mengekalkan berat badan yang?

Terdapat tiada regimen diet „ajaib” untuk menghalang kehilangan lemak.

Nicklas dinyatakan, namun kajian berat badan kebangsaan yang perintah Pendaftar menjalankan mengesan beberapa amalan pemakanan yang konsisten yang berharga. Secara keseluruhannya, orang di dalam daftaran komputer mempunyai kecenderungan untuk mengambil makanan yang rendah kalori, rendah lemak.

Biasanya, mereka makan kira-kira 1,380 lemak setiap hari, dengan 29 setiap sen kalori mereka berpunca dari lemak badan. (Lelaki di dalam daftaran mengambil mengenai 420 kalori harian lebih banyak jika dibandingkan dengan kanak-kanak perempuan, biasanya.).

Komputer sistem pendaftaran peserta akan lebih cenderung untuk menyebut mereka makan „mengagak makanan” yang mengandungi kurang tisu lemak serta gula-gula, berbanding dengan individu yang kerap telah benar-benar berat badan yang sihat.

Sebagai contoh.

Kira-kira 60 di setiap sen makan susu rendah lemak, berbanding dengan 49 setiap sen daripada individu-individu yang sentiasa telah benar-benar untuk berat badan biasa.Sebagai contoh.

Komputer sistem pendaftaran peserta Makan tiga peluang lebih banyak hidangan dari buatan penyebab meletup, seperti soda regimen diet, berbanding dengan orang yang telah benar-benar sentiasa mengambil berat biasa.

Kira-kira 55 di satu peratus mendakwa mereka makan rendah kalori berpakaian dan juga sos, berbanding 44 peratus daripada orang yang benar-benar konsisten telah berat biasa.

Pengambilan ini „suai makanan” boleh membantu orang-orang yang makan jumlah yang memuaskan daripada makanan tanpa makan. terlalu banyak kalori dan lemak juga, penyelidik mendakwa. Apakah tambahan, peserta di dalam daftaran Windows pengurusan berat badan kebangsaan mempunyai pilihan lebih kurang dalam mereka diet regimen mereka membangunkan regimen yang sihat dan seimbang yang memberi manfaat untuk mereka, serta tidak berkeliaran daripadanya jauh.

Individu-individu ini akan memilih diet yang lebih terhad daripada ‚makanan selamat’ yang mereka mengambil lagi dan lagi lagi,” Thomas menegaskan. [4 kalori memotong Tips bahawa tidak akan meninggalkan anda lapar].